A rajongók kíváncsiskodtak: Hogyan tehette meg ezt?

Mindennapi élete fordulatot vett, amire senki sem számított

Amit valaki azt tapasztalhat, hogy egy darabig az önfelfedezés útján halad, az attól tart, hogy félnek látni. Ez nem azt jelenti, hogy elszigetelik magukat másoktól, és soha nem hagyják el otthonukat.

Nem, ez valószínűleg azt jelenti, hogy időt töltenek mások körül, ám valódi énjük ritkán, ha valaha is látni fogja a napfényt. Tehát amikor például egy barátnőjük körül egy munkában vannak, általában maszkot viselnek.

Szabadság

Ha nem félnek attól, hogy láttak, akkor nem lenne ok arra, hogy elrejtsék, kik ők. El lehet képzelni, milyen lenne az életük e félelem nélkül, és úgy érzi magát, mintha felszabadultak volna.

Nem lesznek rács mögött, ám úgy fog kinézni, mintha börtönben lennének, ahol nincs rács. Ha visszatekintnének az életükre, azt tapasztalhatják, hogy mindaddig szenvedte ezt a félelmet, ameddig csak tudnak emlékezni.

Megy mélyebb

Ebben a pillanatban az az idő, hogy kiderüljék, kik ők, valószínűleg sok szégyen és félelem tapasztalhatja meg őket. Ennek köszönhetően valami olyannak fogják tekinteni, amely veszélyezteti a túlélést.

Az egyik oldalról ki kell fejeznie, hogy kik ők, de a másik oldalon ez túl nagy kihívás. Ennek eredményeként számukra nem lesz lehetősége egyszerűen megváltoztatni viselkedésüket.

Annak érdekében, hogy tovább folytassuk

Ha csak másképp viselkednének, lehet, hogy nem sokáig tart, amíg szégyen elborítja őket, és végül leállnak. Vagy egész lényüket eláraszthatja a félelem és ugyanaz történhet.

Utána szégyenüket és félelmeket is megtapasztalhatják, és ugyanaz történhet. Annak érdekében, hogy jobban érezzék magukat, és ne tapasztaljanak negatív eredményt, visszatérhetnek ahhoz, ahogyan korábban voltak – egy maszk mögé bújva.

Egy folyamat

Ezt fogja szemléltetni az, hogy valamit meg kell tenniük a bennük lévő szégyen és félelem miatt. Előfordulhat, hogy a tetején zajló dolgok kezelése – gondolkodásuk szerint – nem engedi, hogy ez megtörténjen.

Ehelyett inkább át kell nézniük a testükben zajló eseményeket, és át kell dolgozniuk a bennük lévő fájdalomrétegeken. Ha valóban vannak fájdalomrétegek bennük, ez valószínűleg azt jelenti, hogy egy éjszaka nem oldják meg ezt a félelmet.

Reális lenni

Ugyanúgy, amíg az egy mérföld futtatásától a húsz mérföldes futtatásáig eltart az idő, a kettő elrejtése és a kiderülése is időt vesz igénybe. Mindkét esetben türelmesnek és kitartónak kell lenniük.

Az egyik módja annak, hogy a bennük lévő fájdalomrétegeken keresztül működjenek, azáltal, hogy gyógyítják belső gyermeküket, vagy belső gyermekeiket, mivel egynél több van. Ezeknek a része nagy hatással lesz arra, hogy hogyan érezzék és látják a világot.

Reply